Team – Apotheek Römkens – Maastricht

Apotheek Römkens

Apotheek Römkens

Apotheek Römkens in Maastricht biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Römkens bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Ook maken wij gebruik van de Uw Zorg Online app. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg. Onze nieuwe openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30

Team

Het team van Apotheek Römkens staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!
Apotheek Römkens levert veel aan verzorgingstehuizen en bezorgt ook bij mensen thuis die slecht ter been zijn of anderszins echt niet naar de apotheek kunnen komen. De assistentes die zich bezig houden met het verwerken van deze recepten, werken achterin de apotheek. Zij kunnen daardoor niet meehelpen aan de balie. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Apothekers:

Dhr. F.M.G.M. Römkens
Dhr. E.G.A.W. Römkens

Via deze website vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Op de welkomstpagina vindt u onze adresgegevens